Actions
Share

Overstappen van SnelStart XD naar SnelStart 11

Klik voor informatie over Menu Administratie Klik voor informatie over Menu Programma Klik voor informatie over Menu Onderhoud Klik voor informatie over Menu Overzicht Klik voor informatie over Menu Extra Klik voor informatie over Menu Venster Klik voor informatie over Menu Help (F1) Klik voor informatie over Inkopen Klik voor informatie over Verkopen Klik voor informatie over Boekhouden Klik voor informatie over Bankieren Klik voor informatie over Klanten Klik voor informatie over Leveranciers Klik voor informatie over Voertuigen Klik voor informatie over Artikelen Klik voor informatie over Help Klik voor informatie over Installatie van Snelstart Klik voor informatie over Online werken Klik voor informatie over SQL Klik voor algemene informatie Klik voor informatie over de laatste versie van SnelStart Classic
Stappenplan: Overstappen van SnelStart XD naar SnelStart 11
SnelStart 11

Met de introductie van SnelStart 11 lanceert SnelStart een geheel vernieuwde versie van de vertrouwde administratieve software.

Door de conversie naar een nieuwe programmeertaal is SnelStart 11 de weg naar de toekomst ingeslagen. Dit brengt nieuwe gebruiksmogelijkheden binnen handbereik. Denk hierbij aan de invoering van het nieuwe Europese Betalingssysteem SEPA dat vanaf 1 februari 2014 wordt ingevoerd. SnelStart 11 is hierop reeds voorbereid.

Daarnaast wordt gewerkt aan SnelStart 12, met een geheel nieuwe 'Look & Feel' en volledig voorbereid op btw-aangifte met SBR via Digipoort.

SnelStart XD gaat stoppen

De introductie en verdere ontwikkeling van SnelStart 11 hebben er helaas toe geleid dat de ontwikkeling van het programma SnelStart XD zal worden beëindigd. Gebruikers van dit programma kunnen uiteraard hun huidige versie blijven gebruiken, maar eventuele wettelijke wijzigingen en aanpassingen zullen niet meer worden doorgevoerd. Daarnaast zal ook de telefonische ondersteuning in de toekomst worden afgebouwd.


Als u heeft besloten om over te stappen van SnelStart XD naar SnelStart 11, dan dient u als eerste contact op te nemen met onze afdeling verkoop. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00.

Afdeling Verkoop: 0222 36 30 61

Als u wilt overstappen naar SnelStart 11, dan is SnelStart inKaart een gelijkwaardige vervanger voor SnelStart XD. De abonnementskosten voor dit pakket zijn € 14,50 per maand.

Als uw bestelling is geregeld, dan ontvangt u van ons per e-mail een nieuwe licentiecode, waarmee u SnelStart 11 kunt activeren.

Stappenplan voor overstappen naar SnelStart 11

Om de overstap naar van SnelStart XD naar SnelStart 11 zo soepel mogelijk te laten verlopen kunt u het volgende stappenplan volgen:
  • Stap 1: SnelStart 11 downloaden en installeren;
  • Stap 2: Stamgegevens exporteren vanuit SnelStart XD;
  • Stap 3: Aanpassen relatiebestand uit SnelStart XD;
  • Stap 4: Importeren van gegevens door SnelStart;
  • Stap 4a: Importeren van gegevens door Uzelf;
  • Stap 5: Back-up van SnelStart terugzetten;
  • Stap 6: Het wijzigen van de administratienaam;
  • Stap 7: Uw administratie klaar voor gebruik! Hoe nu verder?;
Ga verder naar Stap 1 >>>

 Door te klikken in het bovenstaande menu vindt u ook veel informatie over de diverse programma-onderdelen. Deze informatie wordt nog verder uitgebreid.

Article ID: 844, Created On: 4/12/2013, Modified: 4/18/2014